Onze diensten

Door ons jonge team kunnen wij u vele diensten aanbieden die aansluiten op uw wensen. Kies uit een van onze diensten en maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Het kan voorkomen dat er diensten niet bij staan maar dat u deze diensten wel graag wilt ontvangen. Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Samen vinden we de oplossing die bij u past.

Dat is de Service van Schoonmaakbedrijf Barendrecht.

VvE Complexen

Als schoonmaak bedrijf willen wij dat u tevreden bent. Daarom zorgen wij dat uw wooncomplex schoon, fris en leefbaar blijft. Bij ons kunt u zowel kiezen voor periodieke schoonmaak als voor een vast patroon. En mocht u om welke reden dan ook extra schoonmaakhulp nodig hebben: Wij staan altijd voor u klaar!

Voor het aanvragen van schoonmaak-offertes kunt u makkelijk een offerte bij ons aanvragen. Zo zult u zien dat wij niet alleen een uitgebreid schoonmaakprogramma hebben maar ook een scherpe prijs aanbieden.

Kantooromgeving

Een schoon en verzorgd gebouw is het visitekaartje van een onderneming. Als schoonmaakbedrijf weten wij wat hiervoor nodig is. Schoonmaakbedrijf Barendrecht levert voor onze relaties schoonmaakwerk op maat. Zo weet u zeker dat u, uw medewerkers en relaties zich altijd in een frisse en schone omgeving begeven.

Indien u een afspraak wilt maken vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Dagverblijf en Scholen

Schoonmaakbedrijf Barendrecht is een betrouwbare partij. Wij weten hoe belangrijk hygiëne is voor kinderen, ouders en leerkrachten. Een schone omgeving zorgt voor een prettige leer/werkomgeving. Een vast gezicht op uw locatie is zowel belangrijk voor u als voor ons. Werkt u samen met ons schoonmaakbedrijf dan weet u wie u voor u heeft. Schoonmaken begint immers met vertrouwen.

Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is Schoonmaakbedrijf Barendrecht de partner die de zorg voor uw gebouw regelt. Wie een samenwerking met ons aangaat weet een aantal praktische voordelen binnen te halen. Zo werken wij met een speciaal schoonmaakrooster dat op uw onderwijskalender is aangepast. Op deze manier is er altijd genoeg bezetting binnen en buiten vakantieperiodes. Door onze flexibele werkuren spelen wij met gemak in op uw schoolrooster. Hierdoor zijn wij ten alle tijden inzetbaar en bent u verzekerd van een schone leer/werkomgeving. Dat noemen wij service waar u op kunt vertrouwen.

Glasbewassing

Het schoonmaken en onderhouden van raamwerk is een specialisatie binnen de schoonmaakbranche. Schoon glas is het visitekaartje van uw bedrijf, VvE complex, school of dagverblijf.

Als schoonmaakbedrijf besteden wij de aandacht aan uw raamwerk die het verdient. Bij het schoonmaken van uw glaswerk maken wij standaard de omliggende kozijnen schoon. Dat is service waar ons bedrijf voor staat.

© Copyright - Schoonmaakbedrijf Barendrecht | Development by Oil4